COCKPIT EVENT AS  I  telefon 901 36 935   I  sidsel@cockpitevent.no

Logo for Cockpit Event i png format
Logo for Cockpit Design i ai format

COCKPIT EVENT - VI TAR LEK PÅ ALVOR

 

Cockpit Event er et eventbyrå som utvikler og leverer event, arrangement og teambyggingsaktiviteter til bedrifter, organisasjoner og etater. Vi gjennomfører aktiviteter over hele østlandsområdet, og har over 20 års erfaring innenfor eventbransjen.

 

Vår stab består av 20 håndplukkede og dedikerte mennesker, som til enhver tid er klar til å skape begeistring og engasjement hos kundene. Umiddelbare reaksjoner etter våre arrangement er ofte "gøy", "kreativt", "gjennomtenkt" og "helhetlig".

MER ENN 20 ÅRS ERFARING

TYPISK COCKPIT EVENT

KREATIVITET

 

Kreativ og løsningsorientert er to ord mange forbinder med Cockpit Event. Mye av kreativiteten lå i utviklingen av konseptene, og i dag har de blitt «hyllevare» som gir kunden den fordelen at de kan leveres på kort varsel. Vi vet at ting skjer – ikke alltid som planlagt – og Cockpit Event er raske til å finne løsninger der og da. Solid markedserfaring har blitt vår merkevare.

KUNNSKAP

 

Vi har over 20 års erfaring innen event. Lang fartstid i bransjen krever mer enn bare stå-på-vilje. Tilegnelsen av kunnskap og erfaring omkring både mennesker og marked, er elementer som har bidratt til bærende konstruksjoner i vårt virke.

Å forstå kundens behov i forkant av bestillingen, veilede og hjelpe er en viktig del av kundereisen så vel som under avvikling av arrangementet. Fornøyde kunder og god service er for oss en selvsagt del av produktet vi leverer.

GLEDE

 

Tenk å få lov til å ha det moro på jobben hver dag! Staben vår som er ute på arrangementene er håndplukkede. De er en kreativ gjeng som er dyktige på å finne løsninger på det uforutsette og bidrar til flyt i arrangementet. Vår erfaring er at dette er avgjørende komponenter for kundetilfredsheten. Det at vi har det moro på jobb, ser vi smitter over i arbeidet vi gjør ute i felt.

FACEBOOK

BIlde fra eventkonseptet ActionTrack JamesBond - to Bond-damer og James Bond som sitter i en stol

Følg oss gjerne på Facebook. Her legger vi ut aktuelle bilder fra våre arrangementer.