COCKPIT DESIGN  I  telefon 91 84 85 83   I  tone@cockpitdesign.no

Logo for Cockpit Event i png format
Logo for Cockpit Design i ai-format sort

KONTAKT

TJENESTER

Cockpit Design leverer grafisk materiell, webdesign, logo- og profildesign, plakater/skilt og digitale presentasjoner - stort og smått.

GRAFISK MATERIELL

Ønsker du å lage et hefte med få eller mange sider, eller et magasin til internt bruk, eller kanskje en informasjonsavis? Cockpit Design har bred erfaring og høy kompetanse.

Bilde av brosjyre for Esval Miljøpark Bilde av Sjåførhåndbok for Norsk Gjenvinning. Spiral i rygg, plast coverside og strikk rundt. Bilde av "Hvamsnytt", 16-siders informasjonsbrosjyre for Hvam Idrettslag Bilde av oppskriftshefte "Mattradisjoner fra Døkkjemoen" Bilde av oppskriftshefte "Mattradisjoner fra Døkkjemoen"
Bilde av brosjyre for Esval Miljøpark Bilde av brosjyre for Esval Miljøpark Bilde av brosjyre for Esval Miljøpark Bilde av to annonser som er laget for BIMO (et selskap i Otto Olsen-gruppen) Bilde av Informasjonsavis "Vår Arena" for Orbit Arena

WEBDESIGN

Dersom du ønsker å opprette en ny nettside, eller bare trenger oppdatering av designet på eksisterende side, ta kontakt med Tone.

Bilde av webdesign/webside laget for Rovent AS (Wordpress) Bilde av webdesign/webside laget for Rovent AS (Wordpress) Bilde av webdesign/webside laget for Rovent AS (Wordpress) Bilde av webdesign/webside laget for Tokerustunet (Wordpress) Bilde av webdesign, laget av VisBook, for Sanngrund AS.
Bilde av webdesign/webside laget med Idium Web+, for Esval Miljøpark KF. Bilde av webdesign/webside laget med Idium Web+, for Esval Miljøpark KF. Bilde av webdesign laget i Adobe Muse, for Gardermoen Økonomi

LOGO/PROFILDESIGN

Trenger du en logo eller har virksomheten besluttet at en redesign av logo er nødvendig? Tone i Cockpit Design har kompetanse og erfaring til å hjelpe deg.

Logo for First Sensing as Logo for First Sensing as Logo for Esval Miljøpark Logo for Enexcell
Logo for First Sensing as Logo for First Sensing as Logo for First Sensing as Logo for First Sensing as Logo for First Sensing as
Logo for Online Tools Logo for First Sensing as

PLAKATER/SKILT/DISPLAY

Cockpit Design lager alt fra raske, lette plakater til kortvarig innebruk, til permanente skilt i aluminium og glass som utstråler kvalitet og tåler et røft uteklima. RollUp eller annet utstillingsmateriell - kontakt Tone!

Bilde av fasade med skilt på kontorbygg for Gardermoen Økonomi i Industrivegen 4 på Jessheim Bilde av fasade med skilt på kontorbygg for Gardermoen Økonomi i Industrivegen 4 på Jessheim Bilde av plakat for Kuliaden, Kunnskapsbyen Lillestrøm Bilde av rollUp for ZEG Power Bilde av rollUp for ZEG Power

DIGITALE PRESENTASJONER

Hva med å gjøre Powerpoint presentasjonen litt mer personlig? Tone kan lage en brukervennlig og stilig ppt-mal som passer akkurat din bedrift og din profil.

Bilde av Powerpoint-presentasjon for Cockpit Kommunikasjon
Bilde av powerpoint-presentasjon for Esval Miljøpark
Bilde av powerpoint-presentasjon for Esval Miljøpark Bilde av powerpoint-presentasjon for Esval Miljøpark

KONTAKT

KONTAKTSKJEMA

  Sender skjema ...

  Det oppstod en feil i serveren.

  Skjema mottatt.

Bilde av Tone K. B. Brustad jpg

Cockpit Design

Tone K. B. Brustad, grafisk designer/eier

telefon +47 91 84 85 83

 

besøksadresse: Elektrovegen 2, Jessheim

post/fakturaadresse: Furubakken 8, 2165 Hvam

 

tone@cockpitdesign.no

 

org nr 917 578 737 MVA Foretaksregisteret

Made with Adobe Muse
BIlde fra eventkonseptet ActionTrack JamesBond - to Bond-damer og James Bond som sitter i en stol

Cockpit Design er stolt sponsor av Sykkelbyen Jessheim. Besøk vår Facebook-side her >>