COCKPIT EVENT AS  I  telefon 901 36 935   I  sidsel@cockpitevent.no

Logo for Cockpit Event i png format
Logo for Cockpit Design i ai format

ACTION TRACK / James Bond "Dr. No's Revenge"

James Bond er kidnappet, og dere må finne hvor i verden han har blitt ført ... Heldigvis er ditt firmas dyktige agenter tilstede! Dere jobber i lag med å løse morsomme spionoppgaver, både praktiske og teoretiske, for å redde Agent 007 - og forhindre verdens undergang! Velkommen til "Dr. No's Revenge"!

 

Det ligger mange spor rundt omkring, og ved hjelp av en superteknisk smarttelefon fra "Q", blir dere ledet rundt for å finne alle spor. James Bonds ukjente lillebror, Tom Bond, er med som konferansier. Underveis er det både musikk og filmklipp.

 

Finn sporene og sett sammen all informasjon

Siste oppgave er så å sette sammen all informasjon lagene har fått underveis, for så å finne nøyaktig sted han har blitt ført: land, by, gateadresse, hotellnavn og korrekt romnummer. Deretter får deltakerne fri for å skifte til middag - «Dressed to kill», men MI6 sender rescue teamet for å redde James Bond på stedet dere har funnet frem til.

 

Kveldens beste Secret Service-agenter kåres

Premieutdelingen under aperitiff, er i ekte James Bond-stil, med Dry Martini, om ønskelig. Her ser vi på bildene som har blitt tatt underveis, og vi kårer kveldens beste Secret Service-agenter, de som fant frem til korrekt sted.